Attraksjoner, opplevelser og ting å gjøre i Sør-Norge

Opplev Sør-Norge! Her finner du lenker til opplevelser i Sør-Norge; Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og Trøndelag
opplev.net
Opplevelser Akershus...
 Aktiviteter for:     Innlandet     Telemark     Sørlandet     Østfold   
.
Agder
Akershus
Arendal
Asker
Bergen
Bærum
Drammen
Fredrikstad
Halden
Innlandet
Kristiansand
Larvik
Møre og Romsdal
Norge
Oslo
Rogaland
Romerike
Sandefjord
Sandnes
Sarpsborg
Skien
Stavanger
Sørlandet
Telemark
Trondheim
Trøndelag
Vestfold
Vestland
Østfold
Ålesund
.
Aktiviteter Oslo
.

Oslo i bilder

Start dine Oslo-opplevelser med en tur innom sida Oslo i bilder, som gir deg en rekke websteder med flotte bilder fra Oslo.
.

TusenFryd

Fornøyelsesparken TusenFryd på Vinterbro i Ås kommune utenfor Oslo ble offisielt åpnet 11. juni 1988 etter en byggeperiode på 18 måneder. Ideen bak fornøyelsesparken var at Oslo-området manglet en slik attraksjon.
.

Aker Brygge

Aker Brygge er et populært område med butikker, leiligheter, kontorer, restauranter m.m. Ifølge flere globetrottere er Aker Brygge det mest attraktive i hele Nord-Europa for de som vil hygge seg, oppleve noe spesielt og spise godt.

Flere ting å gjøre i Oslo...

.

Oscarsborg festning

Med sin strategiske plassering ute på en frodig øy er Oscarsborg festning et svært populært turistmål. Det er en egen gjestehavn på øya, der publikum kan legge til med båt. Festningen ligger i Drøbaksundet.
.

Fiskeland Akershus og Østfold

Fiskeland tilbyr deg opplevelser med spennende fiske og rike naturopplevelser! I Østfold og Akershus finnes det store mangfoldet av fiske; fra mektige sjøer og elver med muligheter til å fange de virkelig store gjeddene, elvestrekninger...
.

TusenFryd

Fornøyelsesparken TusenFryd på Vinterbro i Ås kommune utenfor Oslo ble offisielt åpnet 11. juni 1988 etter en byggeperiode på 18 måneder. Ideen bak fornøyelsesparken var at Oslo-området manglet en slik attraksjon.
.

Badeinfo – badeplasser i Oslo

Det er mange fine badeplasser i Oslo, både i fjorden og i Marka. Friluftetaten i Oslo kommune orienterer om badeplasser i Oslo og temperaturer.

 • Flere ting å gjøre i Akershus
 • . .

  Norges Geografiske Midtpunkt

  Vær med på en forfriskende vandretur til Norges Geografiske Midtpunkt. Her får du nyte naturens stillhet og ny energi...
  . .

  Sykkelguide.com

  Guidet sykkeltur i historiske Trondheim, idylliske Røros og vakre Oppdal. Sykkelguide.com utvider suksessen fra Trondheim til fjellheimen med Røros og Oppdal.

 • Besøk også: Aktiviteter Trøndelag
 • .

  Opplevelser Akershus

  Opplev Akershus! Lenker til mulig spenning og opplevelser Akershus. Akershus grenser til Innlandet i sør.
  .
  .
  .

  Norges største kuleis?!

  "Bestiller du «tre iskuler» i Brekkestø uthavn, får du nesten et helt berg av iskrem."
  .

  Adventure Norway

  BEGYNN DITT NESTE RAFTING-EVENTYR - Mads N skriver: «Fantastisk sted, hyggelig betjening og en morsom tur ned Mandalselva. Action for store og små, anbefales!». Adventure Norway holder til i Bjelland.
  .

  Mineralparken

  "Mineralparken er en unik opplevelse for hele familien. Inne i fjellhallene finnes over 1000 mineraler fra hele verden.Dette er Europas flotteste og mest spektakulære samling av steiner og mineraler!"
  .

  Opplevelser i Bergen

  Skal du eller er du i Bergen bør du ikke glemme å få med deg noen av opplevelsene Bergen har å tilby.
  .

  Rundturar og Sightseeing

  logoBli med på ein av dei mange flotte rundturane og dagseksursjonane rundt omkring i Sognefjord. På turistkontora får du kjøpt billettar til rundturar og ekskursjonar til dei største attraksjonane i Sogn.

 • Besøk også: Aktiviteter Vestland
 • .

  Lei sykkel på Jomfruland

  Jomfruland er en vakker skjærgårdsøy med en skiftende og fortryllende vakker natur. For å komme deg rundt kan du leie en sykkel av Sykkel-Knut. Går du av ferga eller båten ved Tårnbrygga går du bare opp vegen og treffer på Sykkel-Knut før du kommer til fyrtårnene. Lenke til visittelemark.no, hvor du finner mer info.
  .

  Gamle Vossebanen

  "Ta en reise tilbake i tid med Museet Gamle Vossebanen ombord i vakkert restaurerte jernbanevogner i teak, trukket av et ekte damplokomotiv fra forrige århundre eller motorvognen vår fra 1950. Gamle Vossebanen en unik som Norges fjordbane."
  .

  Hardanger

  hardangerfjord.com presenterer Hardanger og gir oversikt over overnatting, aktiviteter og attraksjoner. National Geographic kåra i 2004 og 2009 fjordane til det beste naturbaserte reisemålet i verda.

  Om tjenesten - Om personvern
  Nord-Troms Web © 1999-2024