Kjøre på ferie? Kjør til Sørlandet. Kjør til Agder.
Sørlandet vil si Agder og har en vakker kyststripe. Ved Kristiansand finnes dyre- parken. Agder byr på mange overnattingsmuligheter, naturlig nok. For barne- familier er Sørlandet et yndet feriemål. Besøk Agder.

Drammen
opplev.net

Attraksjoner, opplevelser og ting å gjøre Drammen.

Opplevelser, severdigheter, aktiviteter, attraksjoner og ting å gjøre Drammen

.
Agder
Akershus
Arendal
Asker
Bergen
Bærum
Drammen
Fredrikstad
Halden
Innlandet
Kristiansand
Larvik
Møre og Romsdal
Norge
Oslo
Rogaland
Romerike
Sandefjord
Sandnes
Sarpsborg
Skien
Stavanger
Sørlandet
Telemark
Trondheim
Trøndelag
Vestfold
Vestland
Østfold
Ålesund
.

Drammensbadet

picDrammensbadet er et av Norges største badeanlegg. Bassengene er tilpasset både store og små, det samme er skliene. Her kan hele familien oppleve timevis med moro. Aldersgrense for bading alene er 12 år.

Lekeland Drammen

Vi på Lekeland Drammen har tilrettelagt et stort areale for fysiske aktiviteter som øker kroppsbeherskelsen, bedrer motorikken og stimulerer hjernen - og alt i lystbetont lek med andre barn.

Parkopplevelser Drammen Park

...Målet med det nye anlegget er at Drammen Park igjen skal spille en vital rolle i byens grøntstruktur og byliv... Drammen park ble anlagt etter den store bybrannen i 1866 til glede for hele Drammens befolkning.

Portåsen

Portåsen er et sted for nyskapning innen poesi og lyrikk, og skal være en nasjonal møteplass for forfattere og kunstnere innen feltet. Sesongvise, årlige fyrtårnsprosjekt av sterk faglig karakter skal bidra til økt attraksjonskraft...

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024